Florinel Stancu, candidat PRO România la Camera Deputaţilor: ,,Unica speranţă a cetăţenilor este să voteze PRO România pentru că noi vedem diferit lucrurile. Avem o abordare apropiată de nevoile românilor iar alegerile parlamentare sunt singurul mod pentru o schimbare reală”

0
317

Preşedintele PRO România Dolj, FLORINEL STANCU, candidat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie a prezentat în timpul campaniei electorale primele 5 acţiuni anticriză pe care le va întreprinde în calitate de deputat.

„În ultima perioadă România a sărăcit drastic. În ultimul an, sute de mii de români au ajuns şomeri. Oamenii au pierdut veniturile atât aici în România, cât şi în afara ţării.

Am întâlnit la acţiunile electorale din judeţ oameni disperaţi, loviţi crunt de criza economică şi de restricţiile pe care autorităţile le-au impus fără nici o grijă sau responsabilitate pentru cei afectaţi.

Preţurile bunurilor şi serviciilor au crescut. Accesul la servicii medicale, accesul la educaţie, la un loc de muncă a devenit mai dificil.

Pe fundalul acestei crize pandemice, actuala guvernare se joacă de-a alegerile şi de-a guvernarea. Preşedintele susţine că alegerile trebuie să aibă loc în orice condiţii, premierul închide şcolile şi pieţele agroalimentare fără să pună la dispoziţie soluţii de alternative eficiente, iar în parlament PSD a fost părtaş la tot ce şi-a propus şi a făcut PNL în ultimul an.

Unica speranţă a cetăţenilor este să voteze PRO România pentru că noi vedem diferit lucrurile. Avem o abordare apropiată de nevoile românilor iar alegerile parlamentare sunt singurul mod pentru o schimbare reală”, a susţinut Stancu.

Acesta a mai declarat că prioritatea sa imediată, după ce va fi reales, va fi să voteze un guvern condus de Victor Ponta şi să preseze toate instituţiile statului să se întoarcă cu faţa la problemele reale ale oamenilor.

„Pentru a ajuta românii să treacă cu bine de această criză voi acţiona cu toate puterile şi capacitatea mea pentru a atrage voturi în Camera Deputaţilor pentru adoptarea Sprijinului Economic de Criză şi Venitului Minim de Criză, resurse care pot ajuta antreprenorii, oamenii care au pierdut locul de muncă, familiile sărace şi pensionarii”, a punctat Florinel Stancu.

Celelalte acţiuni pe care se va concentra, spune candidatul PRO România, vor fi redeschiderea şcolilor, iniţierea unui program care să permită testarea tuturor românilor care au simptome ale COVID-19, cu decontarea pentru cei care optează să se testeze în privat. De asemenea, Stancu a declarat că va depune în primele săptămâni un proiect nou de lege privind revenirea la forma iniţială a legii 223/2015 pentru redarea respectului militarilor români.

 

La comanda: PARTIDUL PRO ROMANIA – ORGANIZATIA JUDETEANA DOLJ,  realizat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., CMF 11200008