Un an de la inaugurare…. La Ramada Plaza Craiova s-au organizat peste 250 de evenimente

0
171

IMG_4416Săptămâna viitoare se împlineşte un an de la deschiderea hotelului Ramada Plaza Craiova, eveniment marcat printr-o conferinţă de presă susţinută ieri, de Lia Suciu, managerul general al hotelului, care a prezentat indicatorii economico-financiari ai acestui business, proiectele care au evidenţiat locaţia şi ceea ce îşi propune pe viitor echipa Ramada.

           În februarie a.c, hotelul a găduit echipa ZigZag, care a invitat craiovenii să redescoprre judeţul, promovând valorile româneşti locale şi turismul din Dolj; ziarul „Financiar” şi Banca Transilvania au ales Hotelul Ramada pentru organizare conferinţei „Capitalul privat românesc” – o şansă pentru dezvoltarea economică a României. De asemenea hotelul Ramada Plaza a fost gazda nenumăratelor evenimente organizate de operatorii Wizz Air şi Club Sportiv Universitatea Craiova. Şi nu în ultimrul rând, hotelul din centrul Craiovei a găduit preselecţiile pentru TV, emisiuni de mare audienţă. „Povestea Ramada a început în Craiova pe 24 noeimbrie 2015,când pe scheletul fostului Hotel Jiul, după doi ani de construcţii, a renăscut ca o veritabilă pasăre Pheonix, un hotel unic, clasificat cu patru stele +, singurul din ţară de acest tip, în afara celui din capitală. Încă din prima zi ne-am pus serviciile în slujba comunităţii, organizând evenimente business de interes local şi naţional, la care cu siguranţă aţi fost şi dumneavoastră invitaţi şi aţi relatat în presă succesul înregistrat”, a subliniat Lia Suciu.IMG_4388

Ambasadorii, oaspeţi de seamă

             La Hotelul Ramada Plaza Craiova au fost cazate foarte multe personalităţi din ţară şi străinătate. Conducerea hotelului se mândreşte cu faptul că printre cei care au ales Ramada s-au numărat Excelenţa Sa, domnul Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti şi un alt diplomat străin, Excelenţa Sa, domnul Arturo Trejo, ambasadorul Mexicului la Bucureşti. „Am fost onoraţi să cazăm invitaţi speciali, din domeniul culturii, artişti ai Festivalului Shakespeare, muzicieni de renume naţional şi mondial care au susţinut concerte la Filarmonica Oltenia, precum şi participanţi la Zilele Craiovei. Împreună cu oaspeţii şi clienţii noştri am organizat peste 250 de conferinţe, congrese, cocktal-uri caritabile, lansări şi prezentări ale unor firme de top din ţară, seminarii tematice în domeniul medical, farmaceutic, economic, iar în ceea ce priveşte domeniul educaţional, Ramada Plaza Craiova a găzduit un târg educaţional, festivităţi de decernare a premilor şi mai multe campionate”, a mai spus managerul hotelului.

Proiecte ambiţioase pentru anul următor

          În urmă cu un an de zile, conducerea hotelui estima o ocupare medie de peste 50% în primul an de activitate. Target-ul a fost depăşit astăzi. Se vorbeşte de  56%, iar echipa rebranduită şi-a fixat pentru anul viitor o ţintă şi mai „sofisticată”, un plus de 12%. „În ceea ce priveşte organizarea evenimentelor privatek, am fost în topul preferinţelor ospeţilor noştri în 2016. Au fost puse la dispoziţie două restaurante elegante şi de bun gust, „Ellipse” şi „Constantin Brâncuşi”. În aceste săli geroase se vor organiza luna viitoare petreceri de neuitat. Pregătirile pentru Crăciun şi Revelion au început deja, detaliile făcând în mod clar diferenţa. La Ramada se ţine cont de detalii. Centrul nostru de Spa&Wellness, de exemplu, este un plus pe care Ramada îl pune la dispoziţia clienţilor, în vedere relaxării. Oaspeţii noştri când vor simţi nevoia să se detaşeze de febra oraşului şi să se relaxeze, au unde să o facă şi noi garantăm pentru acest aspect”, a mai completat Lia Suciu.IMG_4399

  • Ramada Plaza face parte din brandul Ramada, segmentul superior de conform al famileii de  hoteluri Ramada.
  • Ramada Plaza Craiova Hotel este un hotel de business şi include 162 camere: standard (single şi duble), apartamente (simple sau executive); un restaurant principal pentru 150 de persoane, restaurant gourmet 80 locuri, lobby şi lounge bar şi terasa spaţioasă pentru 100 de clienţi.
  • Hotelul mai are ball room de 500 mp, care este o sală fără nici un fel de stâlp în lateral sau în alte părţi ale sale, de aşa manieră încât evenimentul să aibă loc în condiţii optime.
  • Sunt şi trei săli de conferinţă : Sala „Amza Pelea” – 71 mp;  Sala „Henri Coandă” – 64 mp şi Boarddroom –  44 mp.
  • Hotelul are şi o sală mare de conferinţe internaţionale, „Constantin Brâncuşi”, unde pot participa peste 500 de persoane.
  • Un business center şi un Health Club – SPA & Leisure

IMG_4412

IMG_4415