Târg pentru promovarea produselor artizanale din zona transfrontalieră România-Bulgaria

0
193

Artizani din România și Bulgaria își expun produsele, în weekend, pe esplanada Teatrului Național Craiova. Evenimentul face parte din proiectul FairDeal, care se încadrează în programul Interreg VA Romania-Bulgaria, finanțat de Uniunea Europeană (din Fondul European de Dezvoltare Regionala – FEDR). Scopul programului este de a dezvolta zona de graniță dintre cele două țări prin finanțarea unor proiecte comune.

Târgul, parte a acestui proiect, va avea loc pe esplanada din fata Teatrului Naţional “Marin Sorescu” din Craiova, sâmbătă, 20 octombrie, între orele 10.00-18.00. 15 pavilioane de expunere sunt disponibile artizanilor români. Aceștia se pot înscrie printr-o solicitare la adresa de e-mail achizitii@tncms.ro Pavilioanele vor fi alocate în ordinea primirii solicitărilor.

De asemenea, între orele 9.00-17.00, la Centrul Multifuncțional Craiova, va avea loc un seminar de prezentare a platformei FairDeal. Cei interesați se pot înscrie pe aceeași adresa de e-mail. Numărul de locuri disponibile este de 40.

Participarea la evenimente este gratuită, în limita locurilor disponibile.