Andrei Ivan: “Sper să marchez şi să câştigăm cu CFR”

0
148

Derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova se dispută în epilogul etapei a 9-a a Ligii I, luni, de la ora 21. Atacantul Ştiinţei, Andrei Ivan, a prefaţat disputa, spunând că se aşteaptă la un succes şi să marcheze. Alb-albaştrii au plecat azi la Cluj cu o cursă Tarom.

„Va fi un meci dificil, deşi ultimele meciuri la Cluj le-am câştigat şi mergem cu gândul de a lua şi acum trei puncte. Mi-a lăsat o impresie o bună CFR-ul în cupele europene, au rămas în 10, dar au făcut o partidă bună, mai au un meci în retur şi cred că vor câştiga. Nu pot să dau din casă, să spun cum vom juca, noi trebuie să mergem la Cluj să luăm cele trei puncte şi vom vedea cum o să le luăm. Ne gândim la asta, să prelungim seria negativă a CFR-ului, trebuie să intrăm cu fruntea sus şi să câştigăm. Sincer să fiu, mi-aş dori să ne impunem în ambele meciuri cu CFR, nu aş da un succes în campionat contra unei eliminări din Cupă. Campionatul este lung, iar în Cupă este vorba de un singur meci. Sper ca în cel mai scurt timp să revenim pe podium, să câştigăm cât mai multe meciuri şi să ne batem la campionat. Nu am avut nici noroc, ne-am încurcat cu echipe mai slab cotate acum două sezoane, când puteam câştiga titlul” a declarat Andrei Ivan.

Andrei Ivan a revenit pe teren în meciul cu Sepsi, din runda trecută, după mai mult de o lună de pauză cauzată de o accidentare, şi a ratat două mari ocazii, obţinând şi un penalty.

„Începusem bine campionatul, cu gol de 3 puncte cu FC Argeş, dar m-am accidentat şi acum am revenit după o perioadă grea pentru mine. Am făcut un meci bun cu Sepsi şi sper să marchez la următorul joc. Aş alege şi acum aceeaşi soluţie de la ultima fază din prima repriză cu Sepsi, fiindcă era liber Koljic, nu aveam de unde să ştiu că bagă alunecare acolo, e vorba de o fracţiune se secundă, nu stai să te gândeşti prea mult. Mă simt bine oriunde mă pune antrenorul, numai să joc. Am mai marcat împotriva CFR-ului, cred că am vreo patru goluri contra lor, sper să o fac şi acum, deşi nu contează cine dă gol, important este să câştigăm” spune Andrei Ivan.