Ediţia de vară GROW a ajuns la final

0
273

Ediţia de vară a proiectului GROW a ajuns la final. În Craiova, evenimentul de încheiere are loc astăzi, începând cu ora 12.00, la Decathlon, iar în Caracal se va desfăşura sâmbătă, 20 iulie, începând cu ora 13.00, la Liceul Teoretic „Mihai Viteazu”. Vor fi prezentate concluziile proiectului, impactul pe care acest proiect l-a avut asupra participanţilor şi vor fi împărtăşite impresii atât din partea acestora, cât şi a celor patru studenţi internaţionali. Evenimentul se va încheia cu un mic moment în care internaţionalii îşi vor prezenta câteva elemente specifice culturii lor, precum câteva feluri de mâncare specifice zonelor din care provin.

GROW, proiect naţional organizat de AIESEC şi Şcoala de Valori, promovează conceptul de Practice, Learn, Step Up fiind singurul program inovativ de educaţie non-formală din România construit pe un curriculum de 4 ani, cu scopul de a oferi tinerilor, pe toată perioada liceului, un conţinut educaţional complementar activităţii lor şcolare.

Sesiunile de pregătire pentru elevii ce urmează ca în septembrie să intre în clasa a XI-a şi a XII-a s-au desfăşurat timp de șase săptămâni, în perioada iunie – iulie 2013 sub forma a 10 ateliere de lucru interactive susţinute în limba engleză de cei patru studenţi internaţionali, într-un mediu tineresc, dominat de multiculturalitate şi diversitate. Ţările din care provin studenţii internaţionali sunt Pakistan, Slovacia, Grecia şi Hong Kong.