Dolj: Executanţii de lucrări în zona drumurilor verificaţi de poliţişti

0
192
Potrivit IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri, 18 aprilie a.c., poliţiştii rutieri doljeni au organizat o acţiune, pe principalele drumuri din judeţ, pentru verificarea viabilitatii drumului, a semnalizării rutiere temporare a lucrarilor executate în zona drumului public, precum şi pentru verificarea respectării de către constructori a condiţiilor impuse de poliţiştii rutieri prin avizele de execuţie a lucrărilor.
În cadrul acţiunii, oamenii legii au verificat 11 lucrări executate în zona drumului public din judetul Dolj, iar în urma neregulilor constatate poliţiştii rutieri au  aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 11 000 lei. Dintre acestea 5 sancţiuni au fost aplicate antreperenorilor pentru diverse nereguli constatate de oamenii legii.
O societate comercială care efectuează lucrări de întreţinere pe bulevardul Carol I a fost sancţionată contravenţional de către poliţiştii rutieri cu cu amendă în cuantum de 4200 lei, întrucât nu a respectat semnalizarea rutieră temporară avizată pentru lucrările efectuate, punânând în pericol siguranţa participanţilor la trafic.