Vreme rece de sărbători

1
117


Craiovenii nu vor avea parte de zilele însorite pe care și le-ar fi dorit pentru aceste zile de sărbătoare. În ajunul Paștelui, adică astăzi, meteorologii spun că în Craiova va fi vreme rece și va ploua destul de mult, iar în plus va bate și vântul. Temperaturile maxime de sâmbătă sunt cuprinse între 9 și 14 grade Celsius, iar minimele între 3 și 8 grade Celsius. Comparativ cu sâmbătă, în ziua de Paște vremea se mai încălzește, dar fără a fi deosebit de călduroasă și frumoasă.

„Duminică, în ziua de Paște, vremea se va ameliora și se va încălzi. Cerul va fi temporar noros în primele ore ale dimineții, când va ploua slab, iar vântul va sufla până la moderat”, a declarat Ion Mărinică, meteorolog în cadrul Centrului Meteorologic Regional Oltenia. Temperaturile maxime de duminică vor fi cuprinse între 17 și 22 de grade Celsius, iar minimele între 5 și 10 grade Celsius. Luni, în a doua zi de Paște, vremea va fi caldă, însă după-amiaza sunt așteptate totuși averse de ploaie cu descărcări electrice.

„Vremea va fi mai caldă, cerul va fi variabil și, izolat, după-amiază, vor cădea averse de ploaie și se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat”, a mai spus meteorologul Ion Mărinică. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 24 de grade Celsius și minimele între 5 și 11 grade Celsius.

1 COMENTARIU

Comments are closed.