Competiţiile de handbal se vor relua la ieşirea din starea de urgenţă

0
66

În condiţiile pandemiei de coronavirus, campionatele de volei masculin şi feminin ale României au fost declarate încheiate de FRV, cu ierarhia de la finalul sezonului regular, deşi se mai disputaseră 2 etape de play-off şi ar mai fi fost încă 8 de jucat.

În schimb, Federația Română de Handbal anunță prelungirea perioadei de sistare a competițiilor de handbal până la ieșirea din starea de urgență. FRH anunţă că se analizează scenariile posibile pentru a putea finaliza sezonul competițional 2019-2020. În acest sens, activitatea competițională se va relua în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate.

Final Four-ul Cupei României Fan Courier – masculin, programat inițial pentru perioada 4-5 aprilie 2020, precum și Turneul final de Junioare 1, din 8 – 12 aprilie s-au amânat pentru date ce vor fi stabilite ulterior.

De asemenea, FRH a amânat Adunărea Generale Ordinare din 10 aprilie 2020, pentru o dată ulterioară, la care prezența într-un spațiu închis a unui număr minim de 200 de persoane va fi din nou posibilă.

Totodată, s-a amânat Final Four-ului Cupei României Fan Courier – feminin (24 – 25 aprilie 2020) pentru o dată momentan nestabilită.