Competiţiile de handbal se vor relua la ieşirea din starea de urgenţă

0
433

În condiţiile pandemiei de coronavirus, campionatele de volei masculin şi feminin ale României au fost declarate încheiate de FRV, cu ierarhia de la finalul sezonului regular, deşi se mai disputaseră 2 etape de play-off şi ar mai fi fost încă 8 de jucat.

În schimb, Federația Română de Handbal anunță prelungirea perioadei de sistare a competițiilor de handbal până la ieșirea din starea de urgență. FRH anunţă că se analizează scenariile posibile pentru a putea finaliza sezonul competițional 2019-2020. În acest sens, activitatea competițională se va relua în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate.

Final Four-ul Cupei României Fan Courier – masculin, programat inițial pentru perioada 4-5 aprilie 2020, precum și Turneul final de Junioare 1, din 8 – 12 aprilie s-au amânat pentru date ce vor fi stabilite ulterior.

De asemenea, FRH a amânat Adunărea Generale Ordinare din 10 aprilie 2020, pentru o dată ulterioară, la care prezența într-un spațiu închis a unui număr minim de 200 de persoane va fi din nou posibilă.

Totodată, s-a amânat Final Four-ului Cupei României Fan Courier – feminin (24 – 25 aprilie 2020) pentru o dată momentan nestabilită.