Din 28 martie, la Mall Electroputere / Media Galaxy, peste 2.500 de mp de inovaţie tehnologică

0
170

Săptămâna viitoare, pe 28 martie, în Craiova, va fi deschis un nou magazin Media Galaxy  destinat produsele electro-IT de ultimă generaţie. Acesta va fi amplasat în Mall-ul Electroputere Parc şi va oferi peste 2500 de metri pătraţi de noutăţi şi spaţii demo cu cele mai noi produse, de la gadget-uri şi până la electrocasnice.

Magazinul ce va fi deschis pe data de 28 martie are la bază o investiţie ce se ridică la 1 milion de euro şi este cel de-al 16-lea din reţeaua Media Galaxy. Investiţia reprezintă una dintre cele mai importante din Craiova de la începutul anului 2014 şi este răspunsul companiei la interesul craiovenilor pentru oferta Media Galaxy, interes subliniat de traficul în creştere pe site-ul www.mediagalaxy.ro , peste 50% în 2013 față de 2012. Pentru a marca acest moment, Media Galaxy pregăteşte prețuri promoţionale care vor fi dezvăluite înainte de momentul inaugurării. Odată cu deschiderea din Craiova, Media Galaxy îşi consolidează prezenţa la nivel naţional, acoperind şi zona de Sud a ţării.

„Fanii noştri doljeni şi nu numai sunt foarte activi online”

Dan Ostahie

Noul Media Galaxy va deservi atât Craiova, cât şi oraşele limitrofe, Calafat, Caracal, Corabia, Filiaşi, Segarcea şi Slatina. „Investiția din Craiova reprezintă dovada angajamentului nostru faţă de clienţii Media Galaxy. Ştim că fanii noştri doljeni şi nu numai sunt foarte activi online, iar site-ul Media Galaxy este o referinţă pentru tot ceea ce înseamnă achiziţii electro-IT. De aceea, prin investiţia de peste 1 milion de euro în noul magazin Media Galaxy, dorim să completăm experienţa omni-channel, adresându-ne consumatorilor care au la dispoziție o multitudine de canale de informare, dar care își doresc consiliere din partea unor profesioniști. Media Galaxy Craiova va deveni un punct de reper în zona de Sud a țării pentru toți cei care vor dori să vadă și să testeze noutățile din electro-IT…” a declarat Dan Ostahie, Președinte și CEO, ALTEX România, într-un comunicat de presă. Peste 30 specialişti Media Galaxy vor ajuta cumpărătorii cu sfaturi şi le vor dezvălui noutăţile tehnologice din spaţiile demonstrative special amenajate.