A furat 1.500 de euro şi bijuterii din casa unui consătean

0
126

Un bărbat de 30 de ani din comuna doljeană Urzicuţa este cercetat penal pentru furt calificat după ce, profitând că proprietarul era plecat din ţară, a dat o spargere într-o locuinţă din comună şi a furat 1500 de euro şi bijuterii din aur.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, vineri după-amiaza, în jurul orei 15.30, lucrătorii Postului de Poliţie Urzicuţa au fost anunţaţi de către Aurel Butuşină, de 31 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în data de 13 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns în imobilul său din comuna Urzicuţa, de unde au sustras suma de 1.500 euro şi bijuterii de aur. În urma investigaţiilor efectuate de către lucrătorii postului şi ai Secţiei Rurală Nr. 8 Rast a fost identificat autorul în persoana lui Vasile Dudoi, de 30 de ani, din comuna Urzicuţa, sat Urzica Mare. S-a stabilit că autorul, ştiind că Butuşină este plecat în Italia, pe 13 ianuarie, seara, în jurul orei 19.30, a pătruns prin efracţie în imobilul persoanei vătămate şi a sustras suma de bani, bijuteriile, dar şi alte bunuri.

„Poliţiştii contiună cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului”, ne-a declarat agent şef adjunct Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Dolj.