Ştiinţa joacă ultimul meci al anului, la Mediaş

0
346

Universitatea Craiova joacă azi, de la ora 18, ultimul meci din 2021, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş. Antrenorul Universităţii Craiova, Laurențiu Reghecampf, a declarat înaintea acestui meci:

„Pentru noi e o perioadă foarte grea. Ultima partidă a fost cred eu cea mai slabă partidă de când am venit eu la Craiova. Sper ca jucătorii, în zilele trecute, să fi realizat că nu se poate pe drumul ăsta. Nu este nivelul lor, nu este nivelul nostru, nu este ceea ce ne dorim şi sper eu ca reacţia lor la Mediaş să fie una foarte bună. Doresc enorm de mult să terminăm anul acesta cu o victorie. Avem foarte multe probleme de lot în momentul de faţă, dar sper ca până la ora jocului să reuşim să-i montăm pe toţi, să îi refacem pe toţi şi să putem avea un 11 competitiv. Gaz Metan Mediaş este o echipă bună, arţăgoasă, care se agaţă de orice. Sunt foarte periculoşi, mai ales la faze fixe, au jucători cu tehnică individuală bună… Vom avea o partidă dificilă. Sperăm să ne aducă şi Moş Crăciun ceva, dar trebuie să facem noi. Este importantă reacţia pe care o vom avea. Este păcat pentru noi, pentru toţi fanii, este păcat de parcursul pe cale l-am avut până la meciul cu Farul. Sper să terminăm cu dreptul şi să avem linişte să putem pregăti echipa pentru anul viitor”.

Universitatea Craiova are 6 meciuri consecutive fără victorie în campionat şi riscă să nu termine anul pe poziţie de play-off, în cazul în care nu câştigă la Mediaş.

Analiza LPF:

“Gaz Metan şi Universitatea Craiova s-au mai întâlnit de 15 ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus medieşenii, de 10 ori au câştigat craiovenii, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 15 august 2014, Gaz Metan – Universitatea Craiova 1-0, gol înscris de Figliomeni.

Doar o partidă s-a terminat fără gol, pe 10 decembrie 2017, joc disputat cu medieşenii în postura de gazde.

Ardelenii nu au mai câştigat din 15 septembrie 2018, când s-au impus cu 3-2 pe teren propriu. Au urmat opt victorii Universitatea Craiova, printre care şi cea din ultima confruntare directă, 1-0 pe 21 august 2021 (marcator Ştefan Baiaram).

Ilie Poenaru vs Laurenţiu Reghecampf: duel în premieră în Liga 1;

Laurenţiu Reghecampf vs Gaz Metan: 8 jocuri – 3 victorii – 3 remize – două înfrângeri.

Mediile de vârstă: Gaz Metan Mediaş – 26 ani şi 5 luni; Universitatea Craiova – 26 ani şi 9 luni.”