Eliza Peţa-Ştefănescu – candidat PSD pentru Camera Deputaţilor – CV

1
722

Mă numesc Eliza Peţa-Ştefănescu, am 36 de ani, sunt căsătorită şi candidez pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul României.

M-am născut în Craiova şi ţin enorm la acest oraş, de aceea am decis să mă implic în viaţa politică, astfel încât, alături de colegii mei, să putem ridica judeţul Dolj la nivelul pe care îl merită.

Sunt absolventă a Colegiului Naţional „Carol I” din Craiova, instituţie de prestigiu la nivel naţional. Totodată, am absolvit cursurile Specializării Biologie a Facultăţii de Horticultură – Universitatea din Craiova, precum şi studiile de master în cadrul aceleiaşi instituţii, la specializarea Economie şi Administrarea Afacerilor Internaţionale, în limba engleză, în cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor.

Am ocupat funcţia de consultant în cadrul Parlamentului României, dar şi de consilier al primarului municipiului Craiova. Mai mult, am administrat una dintre cele mai importante regii din subordinea autorităţii locale, SC Salubritate SRL. Am înţeles experienţa de manager, precum şi munca alături de oameni extrem de valoroşi pentru municipiul Craiova şi am decis că trebuie făcute mai multe lucruri atât pentru ei, cât şi pentru întreaga populaţie a judeţului.

Astfel că, în ultimii patru ani, am lucrat alături de colegii mei deputaţi şi senatori din PSD pentru a implementa şi aduce în actualitate proiecte de lege importante pentru cetăţeni.

În spatele muncii noastre colective stau zeci de proiecte de lege de care au beneficiat sute de mii de români, proiecte care le-au îmbunătăţit nivelul de trai, modul în care muncesc şi, totodată, proiecte care îi sprijină în viaţa de zi cu zi.

Candidez din nou pentru un mandat de deputat tocmai pentru a continua această muncă şi pentru că ştiu câtă nevoie au oamenii să fie reprezentaţi corect în Parlamentul României.

 

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., portal – www.cvlpress.ro, CUI Mandatar financiar coordonator 11200020.

1 COMENTARIU

Comments are closed.