Dacă sunt încurajaţi şi sprijiniţi, oltenii pot face lucruri minunate!

0
529

Nicolae Ciucă, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru un fotoliu de senator al doljenilor, este “generalul deşertului”, cel care i-a condus pe militarii craioveni în misiunile din Afganistan şi Irak, este militarul care a condus prima luptă a militarilor români de după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Generalul deşertului

Om al locului, s-a născut la Pleniţa, într-o familie de doljeni get-beget, şi a crescut în Craiova, unde a fost şi elev al Liceului Militar. Ca tânăr ofiţer, în 1988, a fost repartizat în Bănie, unde a urcat toate treptele unei cariere miliare de invidiat.

“M-am mândrit întotdeauna cu faptul că sunt oltean şi am spus-o ori de câte ori am avut ocazia. Am luat de aici dorinţa de a reuşi în viaţă, mândria şi demnitatea, dar  mai ales patriotismul şi dragostea de ţară”, a spus Nicolae Ciucă.

Din 2001 a preluat conducerea batalionului Scorpionilor Roşii, unitate de elită a Armatei României, pe care l-a comandat în misiunile din Afganistan şi, ulterior, în Irak.

În 2004, a fost în focul primei lupte la care au participat militarii români de după Al Doilea Război Mondial, în care craiovenii au apărat podul peste Eufrat, la Nassiriya, în Irak. Şi-a îndeplinit misiunea şi s-a întors în bază cu toţi militarii teferi.

A urmat o carieră de succes, ajungând să fie, la 1 ianuarie 2015, militarul cu rangul cel mai înalt din Armată, “capul Oştirii Române” şi, ulterior, ministrul apărării.

Doi miniştri, senatori şi deputaţi fac parte din lista candidaţilor PNL

“De astăzi voi începe o nouă etapă din viaţa mea, care mă responsabilizează şi mai mult şi care îmi va oferi şansa de a duce mai departe, către îndeplinire, toate proiectele pe care le-am început. Revin în judeţul meu natal pentru a-i reprezenta pe doljeni în Parlament, acolo unde se iau cele mai importante decizii pentru ţară. În perioade de cumpănă, ca cea pe care o trăim acum, ţara are nevoie de decizii corecte, echilibrate, în interesul naţiunii!”, a declarat Nicolae Ciucă atunci când şi-a anunţat candidatura în Circumscripţia electorală nr. 17, Dolj.

Ministrul Ciucă îşi doreşte o campanie curată, în care fiecare să vorbească despre realizările sale şi despre ceea ce va face pentru români în Parlamentul României, obiectivul principal al politicii sale fiind prosperitatea şi siguranţa românilor.

Generalul vrea să demonstreze că există politicieni care pot fi cu adevărat în slujba cetăţenilor, vrea să le arate oamenilor că există speranţă şi că se poate face ceva pentru ei, pentru bunăstarea lor.

“Este greu de crezut că, în Secolul XXI, în tot judeţul Dolj, există gaze doar în Craiova, iar o călătorie cu trenul din Cetatea Băniei la Calafat durează mai mult decât atunci când a fost inaugurată calea ferată, în 1890.  Fără infrastructură, drumuri, cale ferată, apă curentă, gaze, nu vom avea nici investitori şi, implicit, nici locuri de muncă. Dacă dezvoltăm judeţul nu ne vor mai pleca atât de mulţi tineri la muncă în străinătate. Oltenii sunt oameni de ispravă, pe care te poţi bizui şi, dacă sunt respectaţi, apreciaţi, încurajaţi şi sprijiniţi pot face lucruri minunate!”, a spus Ciucă.

Partidul Naţional Liberal vine în faţa alegătorilor din Dolj cu o echipă puternică din care fac parte doi miniştri, deputaţi şi senatori, lista de la Senatul României fiind deschisă de ministrul apărării naţionale Nicolae Ciucă. Împreună cu cei 30 de primari PNL din judeţ şi cu toţi cei ce vor dori să se alăture acestui proiect, vor putea duce la îndeplinire multe proiecte importante pentru doljeni.

 

Comandat de PNL DOLJ, Executat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., cod AEP 11200025.