Spitalul Clinic de Urgență nr. 1 Craiova are un nou director

0
1186

Managerul Spitalului Clinic de Urgență nr. 1, medicul Alin Demetrian, a fost schimbat din funcție, ieri dimineață, printr-un ordin al ministrului Sănătății. Acesta a fost înlocuit cu reputatul doctor chirurg, Eugen Georgescu.

Întrebat despre motivele care au stat la baza deciziei de demitere, medicul Alin Demetrian nu a dorit să facă nici un comentariu, dar a confirmat această știre. „Confirm acest lucru și atât”, a declarat dr. Alin Demetrian. Locul său a fost luat de dr. Eugen Georgescu.

Alin Demetrian, șeful Clinicii de Chirurgie Toracică, fusese numit în această funcție, tot printr-un ordin de ministru, în luna mai. El a asigurat interimatul pentru o perioadă de numai cinci luni, contractul său urmând să expire luna viitoare. Din noiembrie, acesta ar fi avut posibilitatea să se prezinte la concursul pe post, în cazul în care ministerul l-ar fi organizat. Reamintim că și celălalt manager, dr. Bogdan Fănuță, a fost schimbat din funcție după o procedură asemănătoare, la expirarea celor șase luni ale contractului său de mandat.

Actualul manager, Eugen Georgescu (37 de ani), este șef de lucrări și medic primar chirurg, fiind fiului marelui chirurg, Ion Georgescu. Și acesta va asigura un interimat de șase luni.