Şofer craiovean prins cu 141 km/h pe DN 6

0
144

Un craiovean de 34 de ani a fost prins de poliţiştii de la Rutieră, în cursul zilei de duminică, în timp ce circula pe DN 6 cu 141 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă era de 70 km/h. Bărbatul a rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile.

Efectivele Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu Biroul Rutier Craiova, Formaţiunea Rutieră Filiaşi şi Serviciul Rutier Olt au organizat, duminică, o acţiune în sistem releu, pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de viteză. Acţiunea s-a desfăşurat pe DN 6 şi DN 65, astfel fiind constatate şi aplicate 34 sancţiuni contravenţionale, de peste 9100 lei, din care 26 sancţiuni au fost aplicate pentru viteză neregulamentară.

De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 4 permise de conducere. În cadrul acţiunii a fost depistat Aurel B., de 34 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe DN 6, cu viteza de141 km/h(+71 km/h), în zona de acţiune a indicatorului viteza maximă admisă de 70 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 zile, după cum au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.