Cerere de anulare a adopţiei Sorinei, depusă la Tribunalul Bucureşti

0
304

Avocatul familiei Şărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina, a depus, joi, la Tribunalul Bucureşti, o cerere pentru constatarea nulităţii adopţiei fetiţei de 8 ani Baia de Aramă.

Ioana Constantin, avocatul familiei Şărămăt, a decalarat că documentele depuse vor arăta că adopţia nu a fost făcută în condiţiile legii. “Voi depune acum la Tribunalul Bucureşti o cerere pentru constatarea nulităţii adopţiei Sorinei Lucan, având în vedere faptul că această a fost ilegal făcută. Vreau să anunţ toată ţara că la Tribunalul Bucureşti avem un prieten foarte bun şi această este legea pe care ne bazăm şi am mare încredere în Tribunalul Bucureşti. Voi cere anularea adopţiei faţă de împrejurarea că, din actele pe care le observaţi aici, se poate trage concluzia că legea a fost încălcată. Să aveţi în vedere că această adopţie s-a făcut în mod ascuns, s-a încălcat flagrant articolul 9 din legea 273 /2004, Legea adopţiei. Faţă de împrejurarea că lipsesc condiţiile de fond, adică opinia minorului, eu consider că această acţiune trebuie admisă. În aceste înscrisuri legate de cel care a tras aceste xeroxuri cu tricolorul, un patriot convins, sunt falsuri aşa au declarat reclamanţii făcute de Direcţia Mehedinţi, şi mai multe rapoarte semnate de angajaţii instituţiei, şi nu de reclamanţii din prezenta cauză”, a declarat avocatul Ioana Constantin.

După depunerea documentelor, avocatul familiei Şărămăt a declarat că va mai depune documentaţia necesară pentru suspendarea efectelor adopţiei. (Mediafax)