Ionela Prodan va fi înmormântată joi, la Cimitirul Bellu

0
238

Ceremonia de înmormântare a Ionelei Prodan va avea loc joi, la ora 12,00, la Cimitirul Bellu, a anunţat fiica artistei pe pagina sa de Facebook. Cei care doresc să aducă un omagiu artistei şi să îşi ia rămas bun sunt aşteptaţi la capela Cimitirului Bellu.

”Cei ce vor să îşi ia rămas bun de la mama mea, Ionela Prodan, o pot face la capela Cimitirului Bellu, începând de astăzi, ora 17. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu (Şoseaua Olteniţei nr. 3/5 Bucureşti) joi, 19 aprilie, ora 12”, a scris, pe Facebook, Anamaria Prodan. Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan a murit luni, la Spitalul de Urgenţă Elias din capitală.

Ionela Prodan s-a născut la 6 octombrie 1947, la Dăbuleni. A absolvit Liceul teoretic “Constantin Brâncuşi” din Dăbuleni. A urmat apoi Facultăţile de Filosofie şi de Istorie şi Geografie din cadrul Universităţii din Craiova.
În anul 2002, i-a fost conferită Crucea naţională Serviciul Credincios clasa a III-a, ‘pentru crearea şi transmiterea cu talent şi dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizaţia românească şi universală’. În 2004, a fost decorată cu Ordinul “Meritul Cultural” în grad de Comandor.

Ionela Prodan are două fiice: Anamaria, impresar de fotbal, şi Anca.

(Sursa: Agerpres)