Rețeaua Inspire Cinema și Colours Cinema iși suspendă temporar activitatea

0
627

Pro Solutions SRL, firma ce deține și operează cinematografele din reteaua Inspire Cinema și cinematograful Colours Cinema, își suspendă activitatea începând de astăzi, 18 martie 2020, ca urmare a măsurilor dispuse de autorități pentru a preveni răspândirea infecției cu virusul COVID-19.

Inchiderea tuturor sălilor de cinema deținute în cele 4 locații, în orașele Alba Iulia și Craiova, va fi valabilă până la noi reglementări. Reprezentanții anunță ca este o măsură necesară pentru prevenirea creșterii numărului de persoane infectate până în momentul de față. Tot ei îi îndeamnă publicul să respecte măsurile de precauție decise de autorități.

Activitatea cinematografelor din reteaua Inspire Cinema si a cinematografului Colours Cinema se va relua de îndată ce sănătatea populației nu va mai fi în pericol, iar contravaloarea tuturor biletele deja achiziționate pentru proiecțiile viitoare ale filmelor din program ( proiectii afectate de aceasta decizie) va fi rambursată în integralitate.Orice modificare ulterioară va fi anunțată pe website-uri, cât și pe paginile de Facebook Oficiale Inspire Cinema și Colours Cinema.

***

Compania Pro Solutions a dezvoltat rețeaua națională de cineplexuri Inspire Cinema, cu 3 locații deschise în două orașe: Craiova și Alba Iulia, și Colours Cinema Craiova, care colaborează cu toți distribuitorii importanți de filme din România și proiectează cele mai noi și de succes producții românești și internaționale, dorind astfel să satisfacă dorința cinefililor de a viziona filme la standarde ridicate.

Inspire Craiova Mercur s-a deschis pe 9 iunie 2016 și este primul cinematograf care a lansat acest brand și cel de-al 4-lea cinematograf operat de firma Pro Solutions. Este primul multiplex din Craiova, situat în incinta Mercur Center, dispune de 6 săli de cinema integral digitale, dintre care 4 sali 3D de ultimă generație, iar 2 săli 2D, și o capacitate de 570 locuri. Cinematograful este deservit de o cafenea interioară spațioasă, terasă exterioară la etajul 4 și o panoramă superbă către Piata Mihai Viteazul din Craiova.

Inspire Cinema VIP Electroputere este cel mai nou cinematograf din această rețea, și primul cinematograf din România integral VIP. Situat în Electroputere Parc la etajul 1, dispune de 7 săli de cinema echipate cu cele mai noi sisteme de proiecție 3D, și are o capacitate de 580 locuri. Sala 1 Ultra 4K dispune de un ecran cu rezoluție 4K generos și cel mai performant sunet, Christie Vive Audio. Sala 7 Junior este dedicată special copiilor, cu un design nonconformist și primitor. Toate cele 7 săli sunt dotate cu fotolii rabatabile din piele sintetică și un spațiu generos între rânduri pentru un confort sporit.

Colours Cinema este primul cinematograf deschis de firma Pro Solutions in Romania, începând din 12 noiembrie 2012, și este situat în orașul Craiova. Cinematograful dispune de 2 săli cu o capacitate totală de 187 locuri. Sălile sunt echipate cu tehnologie 3D și 2D, și sunt deservite de o cafenea  amenajată în zona de lobby.