Povești de teatru radiofonic, pe toate frecvențele Radio România Cultural

0
178

Având în vedere măsurile luate de autorități pentru combaterea pandemiei de coronavirus și ținând cont de faptul că școlile sunt închise, Radio România Cultural își anunță ascultătorii că își vor schimba conținutul pentru a-i multumii pe copii, începând de astăzi, 18 martie, și până la încheierea stării de urgență.

În fiecare zi, de la ora 12.00, copiii și părinții pot asculta povești de teatru radiofonic pe toate frecvențele naționale ale Radio România Cultural, multe dintre acestea fiind adaptări ale unor opere aflate în manualele școlare.

Conform radioromaniacultural.ro, copiii care deja au început tele școala pot afla noutăți despre posibilitățile de învățare și petrecere a timpului liber și din seria de emisiuni iClasă, difuzată zilnic pe frecvențele Radio România Cultural, de la ora 14.00.

Aventura cu un hobbit – J.R.R.Tolkien, Albă ca zăpada și cei șapte pitici – Frații Grimm, Aventurile lui Pinocchio, de Carlo Collodi și Alice în țara minunilor,  de Lewis Caroll sunt poveștile care pot fi deja ascultate pe site-ul Radio România Cultural, potrivit aceleiași surse.