Mircea Ionescu Quintus, la aniversarea a 100 de ani

0
69

PNL îl sărbătoreşte astăzi pe seniorul Mircea Ionescu Quintus, la aniversarea a 100 de ani. Suntem onoraţi să fim contemporani cu un simbol al statorniciei, moralităţii, integrităţii şi liberalismului.

 Partidul Naţional Liberal îşi reafirmă preţuirea pentru preşedintele său de onoare, de peste 80 de ani membru al PNL, un reper pentru fiecare membru liberal şi pentru fiecare cetăţean al României.

 Mircea Ionescu Quintus şi-a dedicat viaţa liberalismului, a îndurat temniţele comuniste şi munca silnică la Canal. Nu a încetat, în ciuda presiunilor regimului comunist, să fie ataşat valorilor liberale. Mircea Ionescu Quintus a fost liderul care a contribuit major la unificarea tuturor facţiunilor liberale de după 1990.

 Seniorul PNL a fost şi este permanent un factor de echilibru în cele mai importante momente din viaţa Partidului Naţional Liberal.

 Și astăzi, la aniversarea centenarului, Mircea Ionescu Quintus reprezintă un garant al unităţii, stabilităţii şi al viitorului Partidului Naţional Liberal.

 Îi dorim multă sănătate şi să fie în continuare alături de partid, cu înţelepciunea, umorul, spiritul său blând şi vizionar.

 Departamentul de Comunicare al PNL