Ateliere Mobile ASKS pentru „Școala altfel”

0
184

ASK Academy a pregătit laboratorul mobil pentru „Școala altfel”. Cu AMA GRĂDI (ATELIERELE MOBILE ASKS), copiii de grădiniță vor pătrunde în fascinanta lume a științei și tehnicii prin activități, experimente și jocuri.

Grădinițele vor putea alege unul dintre cele trei programe:

  • CHEMISH FUNNY LAB este laboratorul ce oferă posibilitatea micilor chimiști de a pătrunde în lumea fascinantă a chimiei și de a învața prin joacă. Copiii pot combina substanțe și pot face experimente alături de staff-ul ASKS.
  • ROBO LEGO LAB are ca scop introducerea copiilor în mediul digital atât prin lecții interactive cât și prin exemple practice ce le vor pune imaginația și creativitatea în miș
  • ENGIE LAB, în cadrul căruia, cei mici pot fi inventivi și pot învăța în moduri noi și interactive despre fizică și inginerie. Micuții ingineri au posibilitatea să învețe și să dezvolte o cât mai bună coordonare și cooperare prin joacă și creativitate.

ASKS ACADEMY (Academy of Science, Knowledge and Skills) este un proiect de antreprenoriat social, în cadrul CRAF (Centrul de Resurse si Angajament Ford) aflat sub coordonarea Ford Motor Company Fund, Universitatea din Craiova, prin EDUCOL și Primăria Municipiului Craiova.