Craioveancă accidentată pe trecerea de pietoni de şofer fugar

0
214

Un tânăr de 23 de ani, din Dăbuleni, este cercetat penal de poliţişti după ce, în cursul zilei de marţi, a accidentat o craioveancă angajată regulamentar în traversarea străzii şi a fugit. Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale, iar şoferul a fost prins ulterior de oamenii legii, fiind cercetat în stare de libertate.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, marţi, în jurul orei 10.40, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost anunţaţi cu privire la faptul că, la intersecţia străzilor Doljului şi Amaradia, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. Poliţiştii au ajuns la faţa locului, iar din cercetările efectuate au stabilit că Monica N., de 41 de ani, din Craiova, s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului electric pietonal de pe strada Doljului şi a fost accidentată de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit imediat locul faptei.

După aproximativ o oră, în timp ce poliţiştii efectuau cercetările la faţa locului, au observat un autoturism Volkswagen Passat care a trecut pe acolo şi care corespundea informaţiilor furnizate de martori cu privire la cel care fusese implicat în accident. În momentul în care conducătorul a observat că poliţiştii l-au văzut, a accelerat, pornind pe strada „Amaradia”, însă poliţiştii au pornit în urmărirea sa, reuşind să-l prindă în scurt timp.

Oamenii legii au stabilit că autoturismul a fost condus de Daniel T., de 23 de ani, din Dăbuleni. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate cu şoferul în stare de libertate. „În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a craiovencei, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a precizat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.