Centru de permanenţă la Coţofenii din Dos

0
980
Vasile Preduca

Mai sunt doar şase luni până când centrul de permanenţă din localitatea Coţofenii din Dos va fi gata. Lucrările, în valoare de 3 miliarde lei vechi, sunt realizate cu bani de la bugetul local şi au început în toamna lui 2013. Acum  urmează ca Primăria să se ocupe de dotarea centrului, unde, speră primarul Vasile Preduca, vor veni să-şi desfăşoare activitatea şi medicii din localităţile învecinate.

Se pare că autorităţile nu au grijă doar de sănătatea localnicilor, ci şi de suflet, astfel că după ce în urmă cu câţiva ani a fost inaugurată, Biserica “Adormirea Maicii Domnului”, acum s-au alocat fonduri pentru pictură. «Am alocat 600 de milioane de lei vechi pentru pictura Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”», a spus primarul Preduca Vasile.

În ceea ce priveşte infrastructura localităţii, autorităţile au reuşit să acceseze un proiect pentru alimentarea cu apă în satul Mihăiţa, urmând ca apoi să se facă lucrările de introducere a canalizării. “Acum suntem în faza de licitaţie şi vom începe lucrările”, a completat edilul.