Adamescu, patronul Astra: Decizia ASF este o lovitură de tip mafiot

0
399

Deschiderea procedurii de redresare financiară la Astra Asigurări este o lovitură “de tip mafiot” din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară, o decizie incalificabilă, care va genera un şoc internaţional uriaş, a declarat Dan Adamescu, acţionarul majoritar indirect al liderului pieţei.

“Astra este perla industriei de asigurări, nu numai din România, ci şi din estul Europei. Astra este mândria mea. Ceea ce s-a întâmplat azi la ASF, care a decis deschiderea procedurii de redresare financiară, este incalificabil. Astra are 4,6 milioane de clienţi. Să ieşi cu cinismul pe care l-au arătat Ruşanu şi Moldoveanu, cei doi artizani ai acestei lovituri de tip mafiot, (…) este incredibil”, a declarat Adamescu într-o conferinţă de presă.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat, marţi, că a instituit procedura de redresare financiară prin administrare specială a companiei Astra, cea mai mare firmă de asigurări, aflată în proprietatea omului de afaceri Dan Adamescu, a suspendat acţionarii şi conducerea şi a numit firma KPMG ca administrator special. ( mediafax.ro)