Razie în cluburile din Craiova

0
309

Poliţiştii de la cele şase Secţii din Craiova, însoţiţi de jandarmi, au descins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în barurile şi discotecile din Craiova, dar au instituit şi filtre rutiere pe principalele artere de circulaţie, în cadrul unei acţiuni vizând prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă. Au fost întocmite 4 dosare penale şi s-au aplicat amenzi în valoare de 20.165 de lei.

Poliţişti din cadrul secţiilor de poliţie din Craiova, lucrători ai Biroului Rutier şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile (GJMb) Craiova şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj au desfăşurat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o acţiune în Craiova, pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă, dar şi a abaterilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Oamenii legii au descins în barurile şi discotecile din municipiu, iar la filtrele rutiere constituite în oraş, conducătorii auto au fost testaţi cu etilotestul şi au fost controlaţi dacă deţin arme albe.

“La razie au fost mobilizaţi 40 de poliţişti de la formaţiunile de ordine publică, 26 de poliţişti de la investigaţii criminale, 4 de la poliţia rutieră şi 43 de jandarmi, care, în urma activităţilor desfăşurate, au constatat patru infracţiuni şi 81 de fapte de natură contravenţională, pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în sumă totală de 20.165 de lei”, ne-a declarat comisar-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Cele patru dosare penale s-au întocmit administratorului unui bar, care nu avea asigurată paza cu personal autorizat, unor conducători auto, cercetaţi pentru port ilegal de armă albă, conducere fără permis, respectiv conducerea unui autoturism având permisul de conducere suspendat.