Parlamentarii doljeni, confirmaţi oficial

0
199

Cei 14 parlamentari care au câştigat încrederea electoratului doljean au primit, ieri, certificatul doveditor al alegerii lor. Evenimentul s-a desfăşurat la Palatul Administrativ, iar Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 17, judecătorul Marin Oprea, a înmânat actele aleşilor. Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a dorit să mulţumească conducerii Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 17, pentru că alegerile s-au desfăşurat fără incidente.

Pag unu bunaSenatorii şi deputaţii aleşi pe listele organizaţiilor politice doljene la scrutinul din 11 decembrie au participat ieri, la Palatul Administrativ, la evenimentul în cadrul căruia au primit certificatele de parlamentar din partea Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 17.

„Angajamentele noastre vor fi îndeplinite”

Cu această ocazie, preşedintele PSD Dolj a precizat faptul că parlamentarii social-democraţi vor susţine Executivul PSD în aplicarea tuturor măsurilor incluse în programul de guvernare. „Le mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi ne-au votat în această campanie electorală şi le promitem că angajamentele pe care le-am făcut în campania electorală, programul electoral, oferta de guvernare, vor fi duse la îndeplinire. Toţi cei care suntem de la PSD ne vom axa ca noul guvern să poată să pună în aplicare ceea ce noi am promis în campania electorală. Vorbim şi de chestiuni care privesc Codul Fiscal, care privesc bugetarii, zona de agricultură şi de proiecte importante pentru judeţul Dolj precum spitalul regional, sistemul de irigaţii şi autostrada. Sunt nişte obiective cu care noi mergem la Bucureşti, cu un guvern al nostru, şi sperăm ca şi cei care astăzi nu sunt sau nu or să fie la putere, să facă front comun alături de ceilalţi parlamentari şi să se lupte pentru cetăţenii judeţului Dolj”, a declarat Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj.

„Vom fi părtaşi la ceea ce va fi bun şi constructiv”

pnlNicolae Giugea, preşedinte PNL Dolj a afirmat că parlamentarii liberali vor sprijini proiectele legislative care vor veni în sprijinul Doljului. „Eu zic că a fost o campanie mai liniştită faţă de cele de până acum. Nu s-au înregistrat evenimente deosebite la nivelul judeţului Dolj, nici nu am fi vrut să ne facem părtaşi la evenimente deosebite. Vreau să asigur cetăţenii că vom fi părtaşi la tot ceea ce va fi bun şi constructiv pentru judeţul Dolj. Chiar dacă nu vom fi la guvernare, vom susţine proiectele pentru judeţul Dolj, indiferent cine la va promova”, a precizat Nicolae Giugea.

„Să reţineţi că sunteţi trimişi în Parlament de către Dolj”

psdPreşedintele Consiliului Judeţean Dolj a subliniat faptul că parlamentarii doljeni trebuie să ducă la îndeplinire promisiunile făcute în campania electorală. „Vă rugăm să reţineţi că sunteţi trimişi în Parlamentul României de către judeţul Dolj şi sunt convins că dumneavoastră cunoaşteţi marile probleme cu care se confruntă judeţul nostru. Dorim, aşa cum, de altfel, aţi şi declarat, să susţineţi orice proiect care va face ca în judeţul Dolj să apară o investiţie sau să existe o susţinere pentru o anumită cauză. Mulţumirile mele le îndrept şi către conducerea Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 17, pentru faptul că alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor s-au derulat fără incidente”, a declarat Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Senatorii judeţului Dolj:

 1. Claudiu Manda (PSD)
 2. Radu Preda (PSD)
 3. Lavinia Craioveanu (PSD)
 4. Mario Ovidiu Oprea (PNL)

Deputaţii judeţului Dolj:

 1. Lia Olguţa Vasilescu (PSD)
 2. Ion Călin (PSD)
 3. Alina Tănăsescu (PSD)
 4. Alexandra Presură (PSD)
 5. Florinel Stancu (PSD)
 6. Eliza Peţa (PSD)
 7. Nicolae Giugea (PNL)
 8. Ionuţ Stroe (PNL)
 9. Ion Cupă (ALDE)
 10. Adrian Claudiu Prisnel (USR)