Ca la 18 ani! Aniversare pentru TVR Craiova / “TVR Craiova vă intră în inimi şi în case de 18 ani ! ”

0
254

TVR Craiova este în sărbătoare! Televiziunea regională cu cea mai mare acoperire din Oltenia a împlinit  la 1 Decembrie 18 ani de la prima emisie.  In toţi aceşti ani, TVR Craiova a fost şi continuă să fie în mijlocul oamenilor şi evenimentelor din Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea, Argeş şi Teleorman.  Cu pasiune şi profesionalism, jurnaliştii TVR Craiova prezintă zi de zi realităţile din sud-vestul ţării.

tvrTVR Craiova este singura televiziune din Oltenia care a transmis de-a lungul anilor evenimente precum festivalurile „Shakespeare”, “Maria Tănase”, „Craiova muzicală”, „Europa Season”, “Ioana Radu”, „Micul artist”, dar şi spectacole de teatru, opera şi opereta si manifestari  sportive. Credibilitatea de care TVR Craiova se bucură în rândul telespectatorilor din Oltenia a ajuns şi în afara ariei de acoperire, iar acest lucru a făcut posibilă implicarea postului în manifestări precum Festivalul de romanţe „Crizantema de Aur”, din judeţul Dâmboviţa sau Festivalul  „Ion Albeşteanu”,  din judeţul Ialomiţa.

„TVR Craiova este pentru noi o a doua familie. Cu bucurii şi  încercări, dăruire şi imensă pasiune, am crescut în toţi aceşti ani. De la o oră de emisie pe zi am ajuns astăzi să emitem 24 din 24. Dincolo de numărul orelor de emisie, ne masuram resuita prin mesajele primite de la telespectatori, zâmbetele copiilor aduse de campaniile umanitare pe care le-am iniţiat sau la care am fost parteneri sau aprecierile primite de la oamenii de specialitate şi transformate în premii pentru multi dintre jurnaliştii TVR Craiova. Sunt mândră să fiu zi de zi alături de colegii mei şi să spun La Mulţi Ani, TVR Craiova!”, a precizat Anca Dindirică, director TVR Craiova.

60 de ani de existenţă a Televiziunii Române

anca dindirica“Majoratul”  TVR Craiova, dar şi 60 de ani de existenţă a Televiziunii Române, sunt marcate pe parcursul lunii decembrie de emisiuni speciale, totul culminând în ziua de 20 decembrie. Vedete consecrate şi tineri interpreţi de muzică popular vor încânta publicul într-un spectacol-eveniment care va avea loc în aer liber, în centrul vechi al Craiovei. Alături de îndrăgiţii artişti Mariana Ionescu Capitanescu, Petrică Mâţu-Stoian, Maria Loga, Constantin Enceanu, Niculina Stoican şi Victoriţa Lăcătuşu,  vor evolua peste 20 de instrumentişti, 40 de dansatori şi alte nume mari de la ansamblurile folclorice profesioniste  “Maria Tănase” şi “Doina Gorjului”.

” Vă  aşteptăm, începând cu ora 17.00, la un maraton de folclor ce aduce din nou TVR Craiova in mijlocul comunitatii”, a mai spus Anca Dindirică.