Mitriţă, gol în Europa pentru PAOK Salonic

0
193

Fostul căpitan al Ştiinţei, Alex Mitriţă, confirmă încă din start şi la PAOK Salonic. La primul meci ca titular pentru formaţia lui Răzvan Lucescu, “Piticul Atomic” a reuşit să marcheze, în cupele europene, în deplasarea din Gibraltar, contra formaţiei Lincoln Red Imp. PAOK s-a impus cu 2-0, iar Mitriţă, care a jucat 73 de minute, a înscris al doilea gol, în repriza secundă, reluând acrobatic o minge sărită din bară, la un corner al elenilor.

„Sunt fericit pentru primul meu gol, pentru faptul că am început titular, dar sunt mai fericit pentru victoria noastră. O victorie care ne dă încredere, mai ales că vine după înfrângerea din campionat. Privim înainte și mergem pas cu pas. Antrenorul ne dă toate instrucțiunile, dar depinde de noi să facem diferența. Încerc să-mi arăt calitatea și este una dintre caracteristicile mele să impun în duelurile unu la unu” a spus Mitriţă după meci, conform Gazzetta.gr.

Cotidianul elen notează despre Mitriţă, după meciul din Conference League:  “Mitriţă este foarte bun cu mingea, dar trebuie să fie mai disciplinat în jocul fără minge”. 

Alex Mitriţă ar fi vrut să revină în vara aceasta la Universitatea Craiova, dar clubul a preferat să aducă jucători precum Vână, Conte şi Creţu şi să păstreze “specimene” gen: Fedele, Mateiu, Căpăţână, Bălaşa ori Câmpanu, din ale căror salarii adunate se puteau plăti vreo doi Mitriţă. Oricum, “Piticul Atomic” şi-ar fi plătit practic singur contractul, din cei 10.000 de spectatori în plus pe care i-ar fi adus, cu siguranţă, la fiecare meci.