Ştiinţa a plecat în Austria, Gâlcă aşteaptă întăriri

0
804

Universitatea Craiova s-a reunit pe 10 iunie, după două săptămâni de vacanţă şi s-au pregătit câteva zile în Bănie, la cantonamentul „Ilie Balaci” din Lunca Jiului. Ieri, delegaţia olteană a plecat spre Bucureşti, unde a efectuat un antrenament în această dimineaţă, iar la prânz a zburat spre Salzburg, apoi cu autocarul se va deplasa destinaţia tradiţională pentru stagiul de vară al „juveţilor”, la Neustift Im Stubaital, unde va rămâne până pe 1 iulie.

În stagiul din Austria, Universitatea Craiova va disputa patru meciuri amicale: pe 24 iunie, contra echipei poloneze Legia Varşovia, pe 26 iunie cu o altă echipă poloneză, vicecampioana Slask Wroclaw, pe 29 iunie, cu campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, iar pe 30 iunie, cu Jablonec.

Înainte de decolarea spre Austria, Costel Gâlcă a confirmat că Universitatea Craiova îi aşteaptă în stagiul pe Austria pe costaricanul Carlos Mora, în vârstă de 24 de ani, de la Alajuelense şi pe cubanezul Luis Paradela de la Deportivo Saprissa.

„La număr stăm bine, dar ne dorim ca în următoarele zile să vină noi jucători, pentru că avem nevoie. Vin cei doi jucători din Costa Rica şi sperăm să vină şi ceilalţi, pentru că avem nevoie de jucători de calitate, care să aducă un plus echipei. Sunt amicale bune pentru perioada de pregătire, dar sper să avem toţi jucătorii. Fiecare sezon este greu, sperăm să începem bine, să facem meciuri bune. Trebuie să avem multă constanţă în jocuri, să câştigăm, avem nevoie şi de suporteri tot timpul şi prin rezultate bune putem să-i aducem la stadion. Mitriţă şi Ivan sunt cu noi, dar avem nevoie şi de alţii, pentru că trebuie să aducem un plus, ca să ne putem bate cu celelalte echipe” a declarat Costel Gâlcă.