Azi, Napoli – Juve, finala Cupei Italiei

0
298

Finala Cupei Italiei se dispută în seara aceasta, de la ora 22 (în direct la Look TV), între Napoli și Juventus, pe stadionul Olimpico din Roma, fără spectatori. Juve are 13 trofee în palmares, ultimul în 2018, într-o serie de 4 consecutive, în timp ce Napoli a câștigat Cupa Italiei de 5 ori, ultima oară în 2014, pierzând alte 5 finale.

Ultima dată când Napoli și Juventus au jucat finala a fost în 2012, când napoletanii s-au impus cu 2-0, goluri Cavani și Hamsik, iar Bonucci este singurul care va mai fi pe teren și azi din meciul de atunci.

Anul trecut, Lazio a trecut cu 2-0 în finală de Atalanta.

Portarul columbian Ospina a contribuit decisiv la calificarea în finală, dar a primit un galben și este suspendat, el fiind înlocuit de tânărul Meret.

“Întâlnim o echipă a lui Juventus obișnuită să câștige, cu jucători care au mentalitate de campioni, deci trebuie să luptăm și să ne jucăm șansa. Știm că avem nevoie de o prestație extraordinară pentru a aduce acasă trofeul”, a spus Gattuso, cel care și-a pierdut recent sora, Francesca.

Echipele probabile:

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Koulibaly, Maksimovic, Mario Rui – Demme, Zielinski, Fabian Ruiz – Insigne, Callejon, Mertens.

Juventus: Buffon – Danilo, De Ligt, Bonucci, Sandro – Betancour (Pjanic), Khedira, Matuidi – Dybala, Douglas Costa, C. Ronaldo.