Pompieri doljeni, pe podium la competiţiile sportive ale MAI

0
301

pompieriÎn perioada 15-16 iunie a.c., în conformitate cu Calendarul principalelor activităţi sportive interne şi internaţionale în anul 2017 al Ministerului Afacerilor Interne, la Craiova s-a desfăşurat etapa a II-a, faza interjudeţeană a Campionatului de minifotbal (futsal). La această competiţie au participat loturile reprezentative ale unităţilor MAI care s-au calificat în urma derulării fazei competiţionale la nivel judeţean, respectiv Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj. Clasamentul la finalul meciurilor a fost: locul I – I.S.U. Dolj; locul II – I.P.J. Mehedinţi; locul III – I.PJ. Gorj; locul IV – I.S.U  Vâlcea. Primele două clasate s-au calificat în următoarea fază a competiţiei.

În plus, în perioada 13 – 16 iunie 2017, Plt.maj. Cucu Corina Mirela a participat la etapa finală a Campionatului de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne, care s-a desfăşurat în Cluj-Napoca, judeţul Cluj. În urma unei prestaţii sportive de excepţie, reprezentanta ISU Dolj a obţinut locul I la proba de concurs „Viteză 60 m” şi locul II la proba „Săritura în lungime” la categoria sa de vârstă.

Totodată, Mr. Răducan Bogdan a fost selecţionat pentru a participa la etapa finală pe I.G.S.U. a Cupei A.S.P.R. ediţia 2017 la Tenis de Masă, competiţie care s-a desfăşurat în perioada 12 – 15 iunie 2017, în municipiul Bistriţa, jud. Bistriţa-Năsăud. Ofiţerul a obţinut locul I la proba de simplu la categoria sa de vârstă.