(VIDEO) CLIPUL care face inconjurul lumii! Ce credeţi ca scot acesti barbati din pamant?

0
99
[wposflv src=’https://www.cvlpress.ro/wp-content/uploads/2014/04/CLIPUL-care-face-inconjurul-lumii-Ce-crezi-ca-scot-acesti-barbati-din-pamant_-_Este-o-MINUNE_-_-Kanal-D_2.flv’ previewimage=”https://cvlpress.ro/wp-content/uploads/video-play-button-305×205.png” title=”” autoplay=0]

Imaginile prezinta practic o minune, iar foarte multa lume nu ar fi crezut ca este posibil asa ceva. La inceput putem observa mai multi barbati care sapa cu mainile goale prin moloz, in cautarea de supravietuitori.

Actiunea se petrece in Siria, dupa un cutremur major. La un moment dat strigatele si agitatia barbatilor se intensifica. Explicatia apare in scurt timp: reusesc sa gaseasca in ruine un copilas.

In mod surprinzator acesta traia si nu parea a avea nici cea mai mica zgarietura, desi fusese acoperit complet de daramaturi. Mai mult, nu parea speriat si se comporta de parca tocmai ar fi fost trezit din somn.

Totul s-a terminat cu bine iar micutul a fost scos nevatamat dintre darmaturi. Acum toata lumea se intreaba cum de a reusit cel mic sa supravietuiasca si cum de au stiut salvatorii sa sape exact in locul in care era prins copilul. – See more at: http://www.kanald.ro/clipul-e-face-inconjurul-lumii-ce-crezi-ca-scot-acesti-barbati-din-pamant-este-o-minune_38755.html#sthash.deB2eUyd.dpuf