Reacţiile alb-albaştrilor după succesul cu UTA

0
524

La finalul jocului câştigat cu UTA, antrenorul Universităţii Craiova, grecul Marinos Ouzounidis a declarat: „Cred că am jucat bine și că puteam închide meciul mult mai devreme decât am făcut-o. Am irosit multe ocazii și de această dată. Ar fi trebuit să ne facem meciul mult mai ușor, dar ne știm problemele și trebuie să lucrăm mai mult ofensiv. E bine că am câștigat. Băieții sunt organizați, serioși, concentrați și toate acestea sunt foarte importante pentru mine. Suntem foarte concentrați asupra tranziției de la atac, la apărare. Cred că acesta este punctul nostru forte în acest moment“.

Nicuşor Bancu: „Începem să marcăm mai mult,  sunt importante, în cele din urmă, nu contează cu cât învingem. Dacă nu marchezi repede, adversarii prind curaj şi se închid mai bine. A venit acel gol şi ne-am descătuşat. Ne organizăm bine pe apărare, de când a venit mister Ouzounidis, şi chiar şi mai înainte, adversarii nu prea reuşesc să tragă la poartă. Victoria le-o dedicăm celor din Craiova Maxima, a fost o zi importantă şi le urăm în primul rând multă sănătate. Meciurile cu FCSB şi cu CFR sunt importante, dar nu este nimic decisiv şi dacă pierdem, fiindcă în play-off punctele se vor înjumătăţi şi fiecare echipă va avea şansa ei. Îmi pare rău că am luat galben şi voi lipsi cu FCSB, dar sunt sigur că se vor descurca şi fără mine colegii. Nu mă mai gândesc la plecarea la o altă echipă, pentru că m-am gândit atâta timp şi nu am plecat nicăieri, mă simt bine aici, familia este bine, suntem fericiţi şi asta contează”.

Mijlocaşul Dan Nistor a dezvăluit ce se află în spatele gestului de a saluta milităreşte, după ce marchează un gol: „Jucându-mă des cu fiu-meu prin casă, tot zice că el e căpitanul și face salutul acesta al militarilor. Dimineața, la prânz, seara, practic de fiecare dată când mă vede. Și eu, la rândul meu, de fiecare dată când marchez mă duc către camera televiziunilor de pe marginea terenului și imit fix aceeași mișcare pe care o face și el în acel moment din fața televizorului. E practic salutul nostru și îmi umple inima de bucurie de fiecare dată”.

Andrei Ivan s-a accidentat în prima repriză a meciului cu UTA, dar a declarat că nu este nimci grav: „Nu m-am accidentat, dar am simţit o durere la picior şi nu am vrut să riscăm. Anul trecut am avut o accidentare urâtă, o pubalgie şi de aceea nu am putut evolua la acest nivel, acum mă simt foarte bine şi în formă”.

Paul Papp: „Ne bucurăm că nu am luat gol nici acum. Ne apărăm bine toată echipa, nu numai noi, fundaşii, închidem bine spaţiile. Îi mulţumesc lui Mirko că a fost pregătit la acea minge, o să-i dau un suc, a venit mingea urât, m-a prins dezechilibrat, am lovit prost cu stângul, eram şi în duel cu adversarul”.

Gică Craioveanu, ajuns la meci din Spania, a spus că aşteaptă mai mult de la Cicâldău şi Camara: „Am făcut un joc foarte bun, posibil chiar cel mai bun de la venirea lui mister Ouzounidis. Atitudine bună, ocazii multe, un joc cursiv în multe moment, mi-a plăcut echipa. Am vorbit cu băieţii, cu Cic, cu Mateiu, cu Juan Camara, mai ales cu el, i-am spus şi lui că are talent şi poate să ajute mult echipa. În sistemul nostru, poate Cicâldău este cel mai important jucător al echipei, nu vreau să şi-o ia în cap, aş vrea să ajute mai mult echipa”.