Ouzounidis: “Nu avem nicio şansă cu Hermannstadt, dacă credem că ne va fi uşor”

0
589

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, este precaut înaintea meciului cu Hermannstadt, programat vineri, de la ora 20.30, pe „Ion Oblemenco”, după ce grecul n-a reuşit să câştige primul său meci în campionat pe banca tehnică a vicecampioanei, 0-0, la Călăraşi, cu Clinceniul, iar formaţia sibiană a învins liderul, FCSB, în runda trecută. Tehnicianul elen speră ca Ştiinţa să joace mai bine vineri, deoarece se va exprima pe un teren bun şi a avut timp de odihnă şi pregătire.

„Toate meciurile sunt importante în finalul sezonului regular, ne aşteptăm să fie jocuri dificile, toată lumea e motivată, de aceea trebuie să fim concentraţi şi atenţi. Am văzut acest lucru şi în meciul nostru de data trecută şi în meciul adversarei noastre de vineri. Dacă credem că va fi un meci uşor, nu avem nicio şansă. Trebuie să ne gândim numai la următorul meci, nu la cele de la final. În ultima partidă nu am avut prea multă energie, s-a văzut oboseala, aşa că trebuia să marcăm repede, în repriza a doua n-am avut ocazii. Acum jucătorii sunt mai proaspeţi, sper să jucăm mai bine, fiindcă am avut timp de odihnă, de pregătire şi avem parte de un teren bun” a spus Ouzounidis. Grecul crede că nu numai Craiova, FCSB şi CFR se vor lupta la titlu, ci şi Sepsi şi FC Botoşani: „Nu numai CFR şi FCSB se vor bate la titlu, alături de noi, ci şi Sepsi şi Botoşani, toate echipele care vor intra în play-off sunt periculoase. Am văzut rezultate surprinzătoare în ultimele etape. Dar trebuie să ne uităm în curtea noastră, nu în a altora” a adăugat tehnicianul elen.

Universitatea Craiova i-a înregimentat pe Juan Camara şi Matteo Fedele, dar l-a pierdut pe Reagy Ofosu, accidentat, iar, pentru jocul cu Hermannstadt, Vlădoiu este suspendat. „Camara şi Fedele sunt jucători buni, ne vor ajuta, dar nu sunt 100 % pentru a juca un meci întreg, trebuie să gestionăm atent situaţia lor. Pentru mine este important să joace echipa bine, nu neapărat un jucător anume. Este o mică problemă pentru antrenori, pentru că atunci când faci primul 11 trebuie să ţii cont de tinerii pe care-i foloseşti şi posturile pe care joacă aceştia. Pe Koljic îl aşteptăm săptămâna viitoare să se antreneze cu noi. Ofosu are o accidentare de durată, trebuie să avem grijă cu el” a spus Ouzounidis.