Amenzi de peste 66.000 de lei, aplicate pentru nerespectarea stării de alertă, în ultimele 48 de ore, în Dolj

0
253
În ultimele 48 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai I.S.U. Dolj, A.N.P.C., D.S.V.S.A şi I.T.M. Dolj, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. La aceste activităţi au participat peste 800 de  efective. În cadrul acţiunilor, poliţiştii doljeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 180 societăți comerciale, 240 de locaţii de interes, 480  de mijloace de transport, fiind legitimate totodata aproximativ 8.000 de persoane.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 197 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 66.000 de lei, din care 165 de sancțiuni pentru  pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție. Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului  judeţ.
Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!