Studentă accidentată pe trecere

0
70

O tânără de 20 de ani, studentă, a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova ieri după-amiază, după ce a fost lovită de un Mercedes condus de o femeie de 40 de ani din Argeş. Victima traversa regulamentar bulevardul „Decebal” din Craiova, pe trecerea de pietoni din dreptul Facultăţii de Electrotehnică.

Din cercetările poliţiştilor Biroului Rutier Craiova s-a stabilit că Mădălina Dumitru, de 20 de ani, din Slatina, studentă în anul II la Facultatea de Inginerie Electrică, din Craiova, a fost accidentată grav, ieri, în timp ce încerca să traverseze regulamentar bulevardul „Decebal”, pentru a intra în sediul unităţii de învăţământ. Martorii accidentului au povestit că tatăl fetei a adus-o cu maşina la şcoală, a oprit maşina peste stradă, iar când tânăra a încercat să traverseze către clădirea Facultăţii, pe trecerea de pietoni, a fost surprinsă şi lovită de un autoturism Mercedes, cu numărul de înmatriculare AG-01-TST.

La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă SMURD, echipajul acordându-i tinerei îngrijiri la faţa locului, apoi transportând-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, pentru investigaţii de specialitate. Poliţiştii au stabilit că la volanul Mercedesului era Elena Stanciu, de 40 de ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, pe numele ei fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale, iar pe numele conducătoarei autoturismului s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.