Premierul Ciucă și Grindeanu, vizită în Olt, la tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești

1
701

Premierul Nicolae Ciucă și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și infrastructurii, au fost prezenți astăzi, pe tronsonul III al Drumului Expres Craiova-Pitești. Delegația a făcut un popas de câteva minute pe șantierul de la Scornicești, fiind întâmpinată de prefectul județului, Florin Homorean, președintele CJ Olt, Marius Oprescu, senatorul liberal, Liviu Voiculescu, deputatul PNL Gigel Știrbu, dar și primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor.

Premierul a fost asigurat că investiția se va încheia în scurt timp, clar nu va depăși termenul din contract, totul fiind și în funcție de vreme. Totodată, Nicolae Ciucă a vrut să știe dacă materialele folosite la construcția acestui tronson de drum sunt fabricate în țară.

Constructorul a explicat că pentru fabricarea acestui tronson de drum s-au folosit 1.200.000 metri cubi de balast, balast stabilizat 25.000 metri cubi, asfalt 423.000 de tone.

1 COMENTARIU

  1. Mi se pare ca citesc poezia ,,Mama ” si ca poetul Vasile Militaru se zbate in mormant!
    ,,A venit aseara mama din saucu-i de departe
    Sa nmai vada astazi pe fecioru ,,domn cu multa carte”
    Iata ca juvetele Ciuca si banateanul Grindeanu , calcara pragul unei investitii de demult!..Mama ei de investtie ! Baiet,i cand vin alegerile anticipate? Intre vizita si promisiune poliitica e cale lunga! Sunt cotropit de emotie ! Scornicestiul lui Ceausescu are sprijin liberal1 Intre timp stim ca Oltul e un judet de gorobeti , nu ca Doljul lui Ciuca, judet de …juveti!
    Marga, Marga ce ma luminasi!

Comments are closed.