Haaland înlocuit cu un copil minune al fotbalului german

0
290

Fără Haaland, Dortmund continuă să creadă că  Youssoufa Moukoko poate să devină un atacant care să lupte de la egal în scurt timp cu starul norvegian.În meciul de ieri dintre Werder Bremen și Borussia Dortmund, Edin Terzic, tehnicianul intermediar al Borussiei l-a titularizat în premieră pe cel mai promițător tânăr al fotbalului german, Youssoufa Moukoko.

În vârstă de doar 16 ani, Moukoko,  cotat la 10 milioane de euro este și cel mai tânăr debutant din istoria Bundesliga, la 16 ani și o zi, când l-a înlocuit pe Erling Haaland în partida cu Hertha Berlin în minutul 85.
Youssoufa Moukoko a impresionat deja în competiţiile de juniori. El a evoluat, la 12 ani, în campionatul U17, în care a marcat 90 de goluri în 56 de meciuri. La 14 ani, a jucat în campionatul U19, în care a înscris de 47 de ori în 25 de partide. La 15 ani, Moukoko a debutat în naţionala U20 a Germaniei.

Atacantul Borussiei a reușit să reziste 80 de minute în partida contra celor de Werder Bremen iar oficialii Borussei sunt optimiști cu privire la cel mai bun produs al academiei de fotbal din momentul actual.