Craiova, umilită de Dinamo

0
434

Universitatea Craiova a fost umilită de Dinamo în Ştefan cel Mare, scor 3-0, cu un hattrick al italianului Montini. Meciul practic nu poate fi comentat, nici în vremurile în care Craiova era sluga “câinilor”, în era Neţoiu, neafişându-se în asemenea hal.

Devis Mangia a folosit formula:  Pigliacelli – Martic, Donkor, Kelic, Briceag (Nuno Rocha 59) – Mateiu, Fedele – Bărbuţ, Cicâldău (Mihăilă 59), Bancu – Mitriţă.

Peste 500 de fani ai Ştiinţei au trăit o experienţă teribilă, înfruntând frigul mai mult de patru ore, meciul fiind amânat cu o oră, pentru a deszăpezi terenul, dar mai cu seamă trăind una dintre cele mai umiltoare situaţii în faţa marii rivale, care nu a fost susţinută decât de vreo 300 de fani.

Suporterii Craiovei au făcut haz de necaz, scandând “Un şut pe poartă, să tragem un şut pe poartă”, “Campionii, campionii!” şi la finalul meciului s-au întors cu spatele când echipa a venit să-i salute.

În zilele următoare, Cuvântul Libertăţii va prezenta motivele pentru s-a ajuns într-o asemenea situaţie, semnalele de alarmă fiind trase în săptămânile anterioare, fiindcă această umilinţă din Ştefan cel Mare nu este un accident.