Campanie de sprijin pentru copiii care provin din familii nevoiașe

0
261

De ce nu vine Moș Crăciun? Este gândul fiecărui copil care trăiește în familii nevoiașe și care așteaptă să simtă bucuria sărbătorilor de Crăciun… Tocmai de aceea, în perioada următoare, Asociația „Vasiliada” propune, sub genericul „Să le dăruim Crăciunul”, două metode de sprijin pentru ca Moș Crăciun să poată ajunge la cât mai mulți dintre ei.

Una vizează firmele și companiile private care pot sponsoriza acțiunile asociației, având posibilitatea de a deduce valoarea sponsorizării din impozitul datorat statului în limita a 20% din impozitul pe profit sau 3‰ din cifra de afaceri, conform Codului Fiscal. Cealaltă se adresează persoanelor fizice, care pot solicita asociației una sau mai multe scrisori către Moș Crăciun, scrise de copiii care provin din familii sărace, și pot pregăti cadouri pentru aceștia.

„Ne dorim să implicăm companii și persoane fizice în această campanie pentru a strânge cât mai multe fonduri, ajutând astfel copiii care provin din familii nevoiașe. Cunoaștem familiile și știm că perioada sărbătorilor de iarnă este uneori încărcată cu un sentiment de neputință, pentru că nu au cum să le explice copiilor faptul că nici anul acesta Moș Crăciun nu vine. Astfel, putem aduce bucurie fără a face un efort financiar prea mare. Împreună putem să dăruim Crăciunul și lumina acestei sărbători copiilor pentru care, din cauza lipsurilor materiale cu care se confruntă părinții, cadourile de Crăciun rămân doar o dorință”, a declarat Anca Maria Casangiu, coordonator Fundraising și PR. Cei care doresc pot afla detalii despre campanie pe site-ul www.asociatiavasiliada.ro sau la numărul de telefon 0749.402.147.