Paula Seling revine la Craiova în concertul caritabil „ColinDAR”

0
66

Paula Seling revine şi în acest an cu bucurie la Craiova şi sprijină programele Asociaţiei „Vasiliada” – ONG patronat de Arhiepiscopia Craiovei – prin susţinerea tradiţionalului concert de colinde „ColinDar”. Ajuns la cea de-a XII-a ediţie, concertul caritabil de colinde „ColinDar cu Paula Seling” va avea loc miercuri, 5 decembrie 2018, de la ora 19.00, la Filarmonica „Oltenia”.

Paula Seling va urca pe scenă alături de Corul mimico-gestual „Anghelos” format din copii cu deficienţe de auz de la Şcoala Specială „Sfântul Vasile”, care vor transpune în limbaj mimico-gestual colindele interpretate de îndrăgita artistă. De asemenea, se vor alătura Corul Facultății de Teologie Ortodoxă din Craiova și solistele Zorina Bălan și Evelyne Curelea. Fondurile obţinute în urma acestui eveniment vor fi orientate către programul de sprijin pentru persoane cu dizabilităţi, implementat de Asociaţia „Vasiliada”.

Colaborarea Asociaţiei „Vasiliada” cu Paula Seling a început încă din anul 2005 şi continuă în fiecare an prin implicarea artistei în numeroase acţiuni filantropice, printre care deja tradiţionalul concert caritabil „ColinDar cu Paula Seling”. Începând cu anul 2008, Paula Seling a devenit membru de onoare al Asociaţiei „Vasiliada”, iar în decembrie 2010 a primit din partea ÎPS acad. dr. Irineu, Mitropolitul Olteniei şi Arhiepiscop al Craiovei, Crucea Sfântului Nicodim de la Tismana, cea mai înaltă distincţie oferită de Mitropolia Olteniei unui laic.

Invitaţiile pentru concert se găsesc la sediul Asociaţiei „Vasiliada” – strada „Nicolăescu Plopșor” nr. 3A, etaj, la Filarmonica „Oltenia”, Catedrala „Sf. Dumitru”, Bisericile „Madona Dudu”, „Sfânta Treime” și „Sf. Ilie”. Detalii la numerele de telefon 0251.521.040 și 0749.402.147.