Toamna se numără spectacolele la „Colibri”!

0
255

Nu mai puţin de 9 reprezentaţii la sediu prezintă, în luna octombrie, actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri”, la care se adaugă participări la mai multe festivaluri în ţară şi organizarea unei noi serii de ateliere pentru copii. Și pentru că week-end-ul este aproape, cei mici şi cei mari deopotrivă sunt aşteptaţi la întâlnirea cu alte personaje de poveste.

Mâine, 17 octombrie, de la ora 18.00, puteţi (re)vedea „De-a capra cu trei iezi”, adaptare după Ion Creangă, cu actorii Rodica Prisăcaru, Alis Ianoş, Iulia Cârstea, Daniel Mirea şi Emanuel Popescu. Scenariul şi regia îi aparţin Iuliei Cârstea, iar muzica este semnată Alexandru Iosub. Reprezentaţia pune în valoare şi elemente de decor şi recuzită din spectacole aflate cândva în repertoriul Teatrului „Colibri”, reamintind poveşti, păpuşi întâlnite de generaţii de copii. Duminică, 18 octombrie, de la ora 11.00, scena va fi animată de „Fantezii pentru copii”, un spectacol realizat după un scenariu şi în regia lui Valentin Dobrescu, pe muzica lui Alin Macovei Moraru, în scenografia semnată Eustaţiu Gregorian. În distribuţie îi regăsim pe actorii Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru, Adriana Ioncu, Ionica Dobrescu, Alla Cebotari, Alis Ianoş şi Daniel Mirea. Un bilet costă 5 lei, 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Tot luna aceasta la „Colibri” vor avea loc spectacolele „Vrăjitorul din Oz” (24 octombrie, ora 18.00), „Răţuşca cea urâtă” (25 octombrie, ora 11.00) şi „Sarea în bucate” (31 octombrie, ora 18.00).