Satelitul Universităţii, surclasat acasă de CSM Deva

0
719

După ce a avut un început de campionat fulminant, cu două victorii în care a marcat 12 goluri, pentru echipa a doua a Universităţii Craiova au urmat două eşecuri dezamăgitoare, în care a încasat 6 goluri, fără a înscrie vreunul. După 0-2 în deplasare, cu ACSO Filiaşi, trupa lui Corneliu Papură a fost zdrobită, în runda a patra din seria C7, de CSM Deva, scor 4-0, rezultate îngrijorătoare în special în perspectiva dublei cu Partizan Belgrad, din UEFA Youth League.

Pe “Aripile”, Fane Nanu, antrenorul oaspeţilor, eliminat de arbitru în repriza secundă, a avut în teren câţiva jucători şcoliţi la academia Craiovei, Buzan, Al. Popescu, Tamaş, Mocanu şi Ţoiu, golurile fiind marcate de: Al. Popescu (7), Tamaş (47), Bedea (57), Rus (84). După 4 etape, Universitatea II are 6 puncte şi este pe locul 3 în clasament, dar mai poate coborî până la finalul etapei. Corneliu Papură a început cu: Goga – Gașpăr, Brășfăleanu, Tomasec, Ene – Lăpădătescu, Tomșa, Stana – Bană, Trică, Găină. Rezerve: Glodean – Balaci, Domnu, Rădulescu, Neață, Ninaci, Cîrpici, Dan, Nițuică.

În etapa viitoare, satelitul Ştiinţei joacă în deplasare cu Ghiroda şi Giarmata Vii, sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17.