Urmărire pe străzile Craiovei

0
331

Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 36 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

În timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Banu Stepan, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism. Conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea lui. Cu sprijinul unor colegi de la Biroul Rutier Craiova, au reuşit oprirea autoturismului și l-au identificatpe șofer. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit ca bărbatul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat, după ce ar fi condus, sub influența alcoolului, în luna aprilie a.c., un autoturism.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.