Global Village a adus în oraş tineri din întreaga lume

0
210

Facebook-coverÎn incinta Centrului Comercial Mercur s-a desfăşurat evenimentul Global Village, un eveniment care a adus multiculturalitatea mai aproape de craioveni.
Asociaţia de studenţi AIESEC Craiova, în parteneriat cu ANTER, Explorator, ANDCTR, Tinerii 3D şi CRES au organizat evenimentul Global Village, care a reuşit să aducă mai aproape de locuitorii oraşului Craiova tineri din întreaga lume.
La eveniment au fost prezenţi peste 20 de studenţi străini veniţi din toate colţurile lumii: Spania, Turcia, Polonia, Portugalia, Iordania, Italia; aceştia şi-au prezentat ţara natală, obiceiuri, tradiţii, dansuri iar participanţii la eveniment au putut gusta din preparate culinare pregătite de tinerii. Craiovenii au fost încântaţi de prezenţa studenţilor internaţonali, au dansat, au conversat şi astfel barierele culturale au fost eliminate.
Astfel, Șerban Băluţă, preşedintele AIESEC Craiova, a precizat: “Suntem alături de partenerii  noştri şi vrem să promovăm multiculturalitatea în oraşul Craiova cât şi oportunităţile pe care le avem pentru tineri.”
AIESEC  este o asociaţie studenţească globală, non-guvernamentală, independentă, condusă de studenţi sau proaspăt absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior care are ca şi scop dezvoltarea leadership-ului.