46 de viitori poliţişti în practică la IPJ Dolj

0
85

De ieri şi până pe 17 iulie a.c., 44 de elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi 2 elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, seria 2014-2016, efectuează modulul II al stagiului de practică la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj. Astfel, treizeci de băieţi şi şaisprezece fete îşi vor desfăşura stagiul de practică la structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor de poliţie rurale şi urbane precum şi la Posturile de Poliţie comunale, în funcţie de repartiţie.

Viitorii poliţişti au fost primiţi de şeful inspectoratului, comisar-şef de poliţie Constantin Nicolescu, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, ieri-dimineaţă, unde a avut loc instruirea lor cu privire la activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică. Fiecare elev a fost repartizat la un tutore profesional, un poliţist cu experienţă profesională, care are rolul de a supraveghea şi îndruma viitorul poliţist în această perioadă, având posibilitatea de a-şi pune în valoare cunoştinţele teoretice şi practice acumulate la orele de curs.

„Cu speranţa că perioada următoare va fi una utilă şi fructuoasă din punct de vedere al acumulării de noi cunoştinţe, le dorim viitorilor colegi mult succes în stagiul de practică, şi îi aşteptăm în rândurile noastre la terminarea cursurilor şcolilor de poliţie”, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.