“Adunare pentru mişcare”, mâine, în Parcul Tineretului!

0
133

Festivalul ʺAdunare pentru mişcareʺ este aproape de start! Vineri, 17 mai 2019, în intervalul orar 14.00-17.00, în Parcul Tineretului (zona terenurilor sportive și a scenei), vor demara activitățile cuprinse în program. Evenimentul este recomandat  tuturor vârstelor și are loc în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului.  Întâlnirea pentru înscriere și încălzire va avea loc tot mâine, ora 13.00, în Parcul Tineretului. Potrivit organizatorilor, o mulțime de surprize vor fi pregătite pentru participați!

 

 

ʺAdunare pentru mişcareʺ a luat naștere din dorința de a contribui la creșterea numărului de practicanți ai sportului în România, oferind o experiență plăcută și accesibilă tuturor. 24 de evenimente au avut loc în toată România, cu 1.000 de participanți fizic în cadrul turneului național ʺAdunare pentru mișcareʺ și cu un reach online de 9.000.000 de persoane pe rețelele de socializare.

Organizatorii evenimentului de la Craiova sunt Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă (ARTI), HOME TRAINING și Școala Româno-Britanică, Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS, JCI Craiova, Bebevesel.ro, Grupul Parohial “Tinerii Maicii Domnului”, iar parteneri – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, Decathlon, Crucea Roșie – Filiala Dolj, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, Librărie.net, Casa Ethos și Sânziana.

În program:

  • pentru prima dată în Craiova va fi organizat un circuit Exathlon împreună cu foști concurenți
  • o vânătoare de comori va fi pregătită de Grupul Parohial ʺTinerii Maicii Domnuluiʺ
  • momentele de relaxare vor fi oferite de Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, Casa Ethos și Sânziana
  • vor fi organizate sesiuni de dans, pilates și aerobic în aer liber cu instructori
  • Decathlon susține zonele de tenis, baschet, fotbal cu echipamentele necesare
  • Tenis Club Lucian va oferi lecții gratuite de mânuire a rachetei de tenis