Elevii se pot înscrie la concursul de creaţie în limba engleză „O poveste pentru tine”

0
420

amanBiblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” promovează şi premiază, din nou, creativitatea. Vineri, 19 mai, instituţia va organiza cea de-a XV-a ediţie a concursului de creaţie în limba engleză „O poveste pentru tine”, cu tema „3 D Dream! Design! Dazzle!”. Pot participa elevi din clasele a VI-a şi a VII-a (care au engleza ca limbă principală sau secundară de studiu), din dorinţa proprie sau la recomandarea profesorilor. Fiecare şcoală poate înscrie cel mult un echipaj pentru fiecare nivel de studiu.

Concursul se va desfăşura pe echipe formate din doi membri fiecare, astfel: un elev, bun cunoscător al limbii engleze, va compune o poveste de maximum două pagini A4, pornind de la tema generală a concursului şi 10 cuvinte obligatorii primite în ziua respectivă, iar un elev pasionat de pictură va realiza un desen sugestiv pentru poveste. Elevii va trebui să aibă asupra lor materialele necesare realizării unui desen în creioane grafit / creioane colorate / carioci pe o foaie de dimensiunile blocului de desen format A4. Timp de lucru: două ore.

Înscrierile la concursul „O poveste pentru tine” se fac se până joi, 18 mai, ora 12.00, fie la sediul Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” (Craiova, strada „Mihail Kogălniceanu” nr. 9), Secţia Mediatecă şi American Corner, fie telefonic, la numerele 0251.522.393 sau 0251.523.177, int. 110, fie pe adresa de e-mail madalina.bailesteanu@gmail.com.