AIESEC Craiova vă invită la evenimentul „Go Global”

0
233

Organizația studențească AIESEC Craiova organizează marți, 24 aprilie, evenimentul „Go Globalˮ, al cărui scop este de a le prezenta tinerilor oportunitățile oferite de stagiile de voluntariat internaționale. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Erasmus+ și va avea loc la Casa de Cultură a Studenților Craiova, între orele 10.00-18.00.

„Stagiile de voluntariat internaționale sunt din ce în ce mai căutate de către tineri datorită beneficiilor care rezultă în urma unei astfel de experiențe și, astfel, evenimentul dorește să prezinte un produs cu un mare aport pentru aceștia, Global Volunteer. Un produs ce le oferă participanților posibilitatea de a se dezvolta personal și de a ajuta la rezolvarea principalelor probleme cu care omenirea se confruntă precum sărăcia, foametea, educația precară”, precizează, într-un comunicat de presă, Cristina Gutue, președinte AIESEC Craiova.

La eveniment, reprezentanții organizației AIESEC Craiova vor sta la dispoziția tinerilor pentru a le explica în detaliu care sunt oportunitățile pe care aceștia le au cu programul Global Volunteer și care sunt principalele țări în care pot călători. Șansele de reușită ale acestui program sunt de 122, egale cu numărul țărilor în care organizația își desfășoară activitatea.

„Suntem foarte încrezători că acest eveniment va pune în lumină beneficiile voluntariatului internațional și  implicațiile culturale pe care le cuprinde. Go Globalˮ este despre cum îți poți scrie propria poveste de neuitat, cum poți călători în țara preferată și cum te poți dezvolta personal, astfel încât să devii cea mai bună variantă a ta. Evenimentul este o oportunitate deschisă tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani din Craiova și din împrejurimile acesteia pentru afla mai multe despre programul Global Volunteer și, de asemenea, au șansa de a deveni pe loc voluntari globaliˮ, afirmă Cătălina Ionașcu, vicepreședinte stagii de voluntariat internaționale.

AIESEC este o organizație globală, non-politică și non-profit condusă de studenți și recent absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii AIESEC sunt interesați de problematici globale, leadership și management. AIESEC nu discriminează pe bază de rasă, culoarea pielii, sex, orientare sexuală, convingeri, religie, origine etnică sau socială.