Viceprimarul Mihai Mihăilică a trecut la PDL şi i-a scăzut glicemia

6
144

Preşedintele PSD Dăbuleni, Mihai Mihăilică (foto), care deţinea funcţia de viceprimar, a părăsit organizaţia la sfârşitul săptămânii trecute şi a trecut la PDL. Gestul său l-a luat prin surprindere pe primarul din Dăbuleni, Nicolae Drăgoi, mai ales că, potrivit acestuia, Mihăilică nu a dat nici un moment senzaţia că ar vrea să plece din organizaţie.

“Vineri  după-amiaza (n.r. – 9 martie) mi-a spus că se duce la Craiova, că nu se simte deloc bine, că i-a crescut glicemia şi că trebuie să meargă neapărat la un control. L-am crezut, chiar am fost alături de el, că doar ne ştim de 16 ani. După ce s-a întors de la Craiova m-a anunţat că a plecat din PSD şi a trecut la PDL, că se simte mult mai bine, mai liniştit şi glicemia i-a revenit la normal”, a declarat Nicolae Drăgoi.

Potrivit acestuia, Mihai Mihăilică ar urma să renunţe la statutul de ales local şi să fie numit într-o funcţie de execuţie la ANIF Dolj, în subordinea directă a patroanei Veta Păsculescu, consilier judeţean. Mai mult ca sigur, Mihai Mihăilică va candida la funcţia de primar al Dăbuleniului, împotriva fostului său aliat de până mai ieri, Nicolae Drăgoi.

Racolarea lui Mihăilică este una din isprăvile pe tărâm politic ale Vetei Păsculescu, care pot fi raportate cu mândrie liderului judeţean Radu Berceanu. Numai că nu e exclus ca şi Mihăilică să piardă, fiindcă oricum trădarea sa, pentru propriile interese, nu prea poate fi răstălmăcită, la nivelul localităţii. Cu oameni teferi şi muncitori.

6 COMENTARII

 1. …. REALITATEA ESTE ALTA. ..PRIMARUL DRAGOI L-A PARASIT SI MARGINALIZAT DE MAI BINE DE UN AN PE VICEPRIMAR….. ATUNCI CAND ITI ALUNGI PROPRI OAMENI, CEI CARE TE-AU AJUTAT …CE PRETENTII MAI AI?
  …… SI MIHAILICA NU VA PIERDE. VA CASTIGA CU PESTE 60/..
  si nu sunt deloc pdl-ist. SUNT PSD-ist , care am toata admiratia pentru acest partid , dar care s-a saturat de mojiciile primarului Dragoi.

 2. Nicolae, autorul articolului, este o rușine și pentru pdl,căci nu este în stare nici măcar să afirme afiliația sa pentru acest partid. un psd-ist nu spunea asa ceva. dacă mojiciile sunt un sinonim pentru fapte cinstite, oneste, făcute din drag pentru oameni, atunci da, Nicolae Drăgoi a făcut numai mojicii.
  nimeni nu poate ști ce a fost între doi parteneri, dar trădarea rămâne trădare și pune la îndoială cuvântul trădătorului chiar și în pdl, pentru că dacă a plecat așa din psd, pe ascuns, cine știe ce va face și la pdl, așa că pdl-iști, pregătiți-vă!

 3. Eu nu cred ca va castiga.Analizand la ce partid a trecut, toata lumea il condamna.Dabulenii s-au saturat de Veta si ,,saltimbancii” ei.Poate s-a dus pt. salariul de la ANIF. De-al de asta ai fost dom”Mihailica.Ne-ai dezamagit profund…..De rasul curcilor!

 4. Inca o incercare disperata a Vetei Pasculescu de a pune “mana” pe Primaria Dabuleni si implicit pe oras!Trist este faptul ca, gaseste oameni slabi, care cedeaza la diversele forme de santaj ale acesteia! Chiar daca aroganta de care a dat dovada in ultimul timp, actualul primar s-ar putea sa ii cauzeze….nici nu cred ca va castiga!

 5. …are dreptate Marius. Toti vedeti doar superficialul. Si alegatorul are dreptate ca nu se stie ce a fost intre doi parteneri, dar de ce sa ramai alaturi numai de dragul compromisului? de ce trebuie sa te calce cineva in picioare , numai ca sa aiba altii o parere buna despre tine? eu cred ca un om vertical ,esti atunci cand ai curajul sa spui<>. Si cred ca asta a facut si Mihailica. Se stie ca cine striga hotul(tradatorul)…ce este.! Dabulenii s-au saturat de minciuni, iar acum are sansa sa voteze OMUL care nu i-a mintit, sau nu i-a amagit. eu as propune un singur lucru : DACA SUNT ASA DE VITEJI, CURATI, SERIOSI TOTI CARE STRIGA IN GURA MARE CATE AU FACUT, DE CE NU CANDIDEAZ INDEPENDENTI? DE CE SE ASCUND IN SPATELE UNOR PARTIDE?…SI ATUNCI SA VEDEM DUELUL DINTRE TOTI…..

 6. DE CE VA RAPORTATI TOTI LA CELE DOUA PERSOANE?DE CE NU ALTE PERSOANE? DE CE NU VA RAPORTATI LA NEVOILE LOCUITORILOR DIN DABULENI? CE A DAT FIECARE DINTRE EI PENTRU BUNASTAREA CELOR DIN DABULENI ? ASTEA SUNT INTREBARI LA CARE DABULENII TREBUIE SA RASPUNDA PRIN VOT!

Comments are closed.